i Nyheter den 02. november 2015 .


Når Evagarden kommer med ny kolleksjon er alltid forventningene skyhøye. Å jeg kan med glede si at de fortasatt har til gode å skuffe. Den nye Smokeye kolleksjonen er helt nydelig! Delikat, elegant og sofistikert er ord jeg synes beskriver denne kolleksjonen utmerket. Dessuten er det kommet ett par spennede nyheter, som jeg med sikkerhet kan si kommer til å falle i smak hos mange; 2 øyneskygge paletter, sort kajal med super shine, og to nye farger i den hotteste leppestiften i sortimentet- Rebel Mat Lipstick!

Smokeye Collection er en kolleksjon som passer alle, fargene er "brukende", med det mener jeg at det er farger man kan bruke til hverdags- så godt som til fest, å det er fargetonene de fleste av oss foretrekker; varme brun-kobber og rosa toner, eller sorte-grå og lilla toner. Dette er farger man enkelt sminker opp og ned, ved bruk av forskjellige teknikker og styrke. Dette kommer jeg til å vise dere litt neste uke, da kommer det ett innlegg om makeup til julebord. 

Men nå litt om produktene i denne nydelige kolleksjonen:

Evagarden Pallete Smokeye Addicted 4 Colours 398 Brown Naturalshin
Palett med 4 delikate skygger som passer perfekt sammen. Denne paletten er i varme, men likevell nøytrale toner, i fargene rosa, kobber og brun, samt en helt lys skygge til å bruke som highlighter og base.

 

Evagarden Pallete Smokeye Addicted 4 Colours 399 Black Shiningdark
Palett med 4 elegante farger som passer perfekt sammen. I denne paletten går det mer i kalde, men også her nøytrale toner. Fargene er lilla, grå og sort, også her med en helt lys skygge til base og highlighter.

 

Evagarden Rebel Mat Lipstick 54 Wild Rose
Dette er med hånden på hjertet den beste matte leppestiften som finnes. Den er så lett og god å ha på, tørker ikke ut leppene, men gir likevell en matt lekker look. Leppestiften er svært høyt pigmentert, som gir en tett og intens farge, i tillegg sitter den supergodt! Fargen er en nydelig, myk og dus gammelrosa.

 

Evagarden Rebel Mat Lipstick 55 Deep Claret
Samme leppestiften som nevnt over, men denne er i en superlekker lilla/plomme tone, som gir en frisk og elegant look. Perfekt til fest, men også for å frikse opp den litt mer nøytrale hverdagsmake-up'en!

 

Evagarden Superlast Lip Pencil 766 Mauvewood
Lipliner med perfekt konsistens som gjør at den er kjempe enkel å påføre. Dette er også en lipliner som sitter hele dagen, den sklir ikke ut, å holer leppestiften perfekt på plass. Denne fargen er en nøytral gammelrosa, som passer perfekt sammen med Rebel Mat Lipstick 54, men som kan brukes sammen med det meste!

 

Evagarden Superlast Lip Pencil 767 Malaga
Samme type lipliner, denne i en litt mørkere tone, også denne er nøytral og kan brukes sammen med det meste. Passer perfekt sammen med Rebel Mat Lipstick 55.

 

Evagarden Superlast Eye Pencil 72 Black Diamond
Denne er bare så fin, dere. En fantastisk god kajal, perfekt konsistens som gjør at den er god, å ikke minst enkel å legge, å den kan brukes som liner også inne på våtkanten! Som navnet tilsier er dette en kajal med lett glitter som gir en helt nydelig "shine", noe som gjør at den passer perfekt til festsesongen vi har foran oss nå!

 

Evagarden Eye Primer 095
Tilslutt har vi ett produkt som er skikkelig undervurdert! Eye primer er helt genialt, å egentlig ett must for alle som bruker øyneskygge! Vi har vell alle opplevd at skyggen både drysser og legger seg i linjer på lokket utover dagen- vell den tiden er over! Eye primer sette skyggen på en helt utrolig måte, å gi en super hold som varer hele dagen- og natten! Dessuten kommer pigmentene i skyggen frem på en helt ny måte, å fargen blir friskere og sterkere.

 

 

Så nå vet dere litt mer om den nye kolleksjonen fra Evagarden. En nydelig kolleksjon som passer alle, å som passer til alt!