Om Salongpartner

Salongpartner AS ble etablert i mai 2015. Vi har satt sammen et team av mennesker med ulike spisskompetanser som utfyller hverandre på en god måte, og som igjen bidrar til å være en trygg og god partner med mye kompetanse som din salong kan dra nytte av.

Vi stiller meget store krav til oss selv, og vi stiller minst like store krav til produktene vi velger å jobbe med. Vi ønsker å levere komplett produktsortiment for til å drive en vellykket hudpleiesalong både på kvalitet, og ikke minst ivareta gode marginer for din salong- Viktigst av alt er ærlige priser til dine kunder som gjør at når de kommer hjem å sjekker priser på nett, så føler de seg ikke lurt.

Målet vårt er å skille oss ut - i positiv forstand. Vi har ikke lykkes før du har lykkes i din salong, og i felleskap setter vi mål for hva du ønsker og vil for din bedrift. Vi har kompetansen og produktene du behøver, og sammen med deg så gir vi oss ikke før vi lykkes!

Vi er oppriktig interessert i deg og din bedrift, og et samarbeid med oss innebærer ikke bare en ordinær leverandør, men en partner som gir alt for deg og din bedrift.

Kontakt oss på: tlf 99045455 eller post@salongpartner.no